fb Nice - ΤΟΠΙΚΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - Local cryotherapy
Ο χωρος μας
NICECRYO

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

09:00 – 21:00

Σάββατο

09:00 – 15:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Local cryotherapy

Είναι η λύση για την υγεία και την ευεξία σου. Η έξυπνη κίνηση για να απαλλαγείς από πόνους, τραυματισμούς και δερματικές παθήσεις. Είναι αυτό ακριβώς που κάνεις όταν χτυπάς, στην πιο εξελιγμένη και πιο αποτελεσματική του μορφή. Αντί λοιπόν να βάλεις πάγο, κάνεις τοπική κρυοθεραπεία! Σίγουρα πιο απολαυστικό και ο πιο σωστός σύγχρονος τρόπος για να αποκαταστήσεις όσα εμποδίζουν τις κινήσεις σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι η εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Με το Cryofan CF-04 εφαρμόζεται δέσμη παγωμένου αέρα -130°C στοχεύοντας στην αφύπνιση της φυσιολογικής αντίδρασης του οργανισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να εισέλθεις στην καμπίνα της Κρυοσάουνας, η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι η ιδανική επιλογή. Για τους αθλητές που θέλουν άμεση αποκατάσταση μετά από αγώνες και έντονες προπονήσεις, για όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα και τραυματισμούς. Είναι ο τρόπος να ξανανιώσεις καλά.

 • Μείωση της αίσθησης του πόνου και των φλεγμονών
 • Τοπική υπεραιμία
 • Αυξημένη παραγωγή ορμονών
 • Μείωση οιδήματος
 • Ανάπλαση των ιστών
 • Μείωση μυϊκής έντασης
 • Γρηγορότερη αποκατάσταση και μυϊκή ενδυνάμωση
 • Μείωση χρόνου αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς και έντονες προπονήσεις
 • Αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων και εγκαυμάτων χωρίς φλεγμονές και σημάδια
 • Αντιμετώπιση των υπερμελαγχρώσεων των χεριών

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Στην ουσία εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ιδιότητες του κρύου σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, με τη διαφορά ότι γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας πιο αποτελεσματικά.

Τι κάνουμε όταν χτυπάμε, όταν ένα μέρος του σώματος πρήζεται; Βάζουμε πάγο. Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι ο πιο αποδοτικός και άμεσος τρόπος για να ανακουφιστούμε από πόνους που μας ταλαιπωρούν. Ενισχύεται η αποκατάσταση των μυών και τονώνεται η ανοσολογική απόκριση. Φυσικά, επειδή γίνεται με τη χρήση υγρού αζώτου η αίσθηση δεν είναι καθόλου ενοχλητική (όσο ο πάγος ή το παγωμένο μπάνιο). Προσφέρει βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς χωρίς να δημιουργείται έντονη δυσφορία.

Η Κρυοθεραπεία στην παρούσα μορφή της είναι μια σχετικά νέα εφεύρεση. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Ιάπωνα ρευματολόγο, Toshima Yamaguchi, το 1978 και έγινε δημοφιλής πολύ γρήγορα στους επαγγελματίες αθλητές, στους γιατρούς και σε όσους αγαπούν τη γυμναστική. Κάτι που αρχικά ξεκίνησε να θεραπεύει τη φλεγμονή που προκαλείται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, αποδείχθηκε ότι αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία για αρκετές περιπτώσεις: από εσωτερικές φλεγμονές έως δερματικές παθήσεις, όπως διάφορες μορφές εκζέματος.

Η τοπική εφαρμογή βοηθά στην εφαρμογή της σωστής ποσότητας κρύου για το κατάλληλο χρονικό διάστημα ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραύματος που θεραπεύεται και άλλους παράγοντες.

Η θεραπεία με Κρυοθεραπεία εμφανίζει εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα όχι μόνο στην ανάκτηση του ασθενή αλλά και στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών και παθήσεων. Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας κάτω από το μηδέν προκαλεί έντονες συστολές των μυών, στέλνει ένα ας πούμε σήμα συναγερμού στον εγκέφαλο για να την αναδρομολόγηση των ροών αίματος σε εσωτερικά όργανα για να εξασφαλίσει την επιβίωσή τους. Παράλληλα, το υγρό που περισσεύει εξωθείται από τον ιστό του υποδέρματος για να ελαχιστοποιηθεί το πρήξιμο, οι παράγοντες που συμβάλλουν στον πόνο και η φλεγμονή. Μετά από το διάστημα σοκ ακολουθείται η αντίθετη διαδικασία όπου ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή υποθερμίας. Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και ροές αίματος πλούσιες σε οξυγόνο εγχύονται στους ιστούς, επιταχύνοντας την αναπαραγωγή και αποκατάσταση των κυττάρων.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


Extra Δώρο: 1 full time δοκιμαστική συνεδρία σε μια από τις θεραπείες Vaculife, Slim Roll, Πρεσσοθεραπεία, EMS Sculpting Pro III ή έκπτωση -20% στην 1η συνεδρία Κρυοσάουνας ή τοπικής Κρυοθεραπείας ή Κρυοθεραπείας προσώπου!


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς


Τηλέφωνο: 211 4184055

Κινητό: 6976 695289

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

 • Με το ειδικό μηχάνημα Cryofan CF-04 εφαρμόζεται μια δέσμη παγωμένου αέρα -130°C σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος.
 • Ξαπλώνεις και απολαμβάνεις τη διαδικασία αποκατάστασης της υγείας σου.
Πάρτε την προσφορά