fb Nice - VACULIFE - Αερόβια άσκηση σε θάλαμο υποπίεσης
Ο χωρος μας
NICECRYO

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

09:00 – 21:00

Σάββατο

09:00 – 15:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

VACULIFE

Αερόβια άσκηση σε θάλαμο υποπίεσης

Ιδανικό για σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών, επίπεδη κοιλιά, μείωση της περιφέρειας και καλλίγραμμα πόδια. Το άμεσο αδυνάτισμα, η αποτελεσματική καύση λίπους και η εντυπωσιακή αλλαγή του σώματός σου είναι τόσο απλή υπόθεση όσο το περπάτημα ή το τρέξιμο. Αρκεί αυτό να γίνεται σε θάλαμο υποπίεσης. Αν λοιπόν θέλεις να δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται γρήγορα, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευθείς την τεχνολογία.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VACULIFE

To VacuLife είναι αερόβια άσκηση σε θάλαμο υποπίεσης. Απλό περπάτημα ή τρέξιμο στο διάδρομο σε συνθήκες αρνητικής πίεσης ή σε υπέρυθρες, από τη μέση και κάτω. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για τη μέθοδο που θα μεταμορφώσει τις αναλογίες σου και θα σε απαλλάξει από τις ενοχλητικές «μεσογειακές» ατέλειες.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VACULIFE

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

 • Από τη μέση και κάτω μπαίνεις σε έναν θάλαμο υποπίεσης, όπου υπάρχει ένας επαγγελματικός διάδρομος με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Απλά περπατάς ή τρέχεις πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη της αερόβιας γυμναστικής. Η άσκηση στο Vaculife δεν διαφέρει σε σχέση με το περπάτημα σε έναν διάδρομο
 • Στα πρώτα ραντεβού η ταχύτητα του διαδρόμου ρυθμίζεται έτσι ώστε να προσαρμόζεται η ένταση στο επίπεδο του κάθε ασκούμενου. Είτε γυμνάζεσαι χρόνια είτε όχι, το Vaculife ακολουθεί τις απαιτήσεις και την φυσική σου κατάσταση.
 • Με την πάροδο των συνεδριών αυξάνεται σταδιακά η αντοχή οπότε το περπάτημα μπορεί να γίνει πιο γρήγορο για μέγιστα οφέλη και αποτελέσματα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Σε 30 λεπτά συνεδρίας το σώμα καίει μέχρι και 5 φορές πιο πολλές θερμίδες από ότι αν περπατούσες ή έτρεχες σε κανονικό διάδρομο χωρίς τις ειδικές αυτές συνθήκες. Με λίγα λόγια το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται πιο γρήγορα και με λιγότερο κόπο.

 • Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
 • Άμεσο αδυνάτισμα και φυσικό σμίλεμα σώματος
 • Γρήγορη καύση λίπους (μηροί, κοιλιά, γλουτοί)
 • Μείωση πόντων και κατακράτησης υγρών
 • Αύξηση καύσης θερμίδων
 • Σύσφιξη του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητάς του
 • Παραγωγή κολλαγόνου λόγω της υπέρυθρης ακτινοβολίας
 • Απελευθέρωση ενδορφίνης (ορμόνη της ευτυχίας)
 • Ταχεία αφαίρεση τοξινών και επιβλαβών ουσιών από το σώμα
 • Ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
 • Βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας
 • Βελτίωση των επιπέδων αιμοσφαιρίνης
 • Εξάλειψη του συνδρόμου κρύου ποδιού
 • Θετική επίδραση στην οστεοπόρωση
 • Θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Αν γυμνάζεσαι θα γνωρίζεις ήδη ότι χρειάζεται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα στο σώμα σου. Στην ουσία το Vaculife μικραίνει κατά πολύ αυτό το χρονικό διάστημα. Το σώμα αλλάζει και οι αναλογίες του ανασχηματίζονται άμεσα. Πρόκειται για τη νέα και επαναστατική μέθοδο προπόνησης, η οποία συμβάλει άμεσα στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας!

Το Vaculife είναι μια τεχνολογία που βασίζεται στο συνδυασμό κενού αέρος και υπέρυθρης ακτινοβολίας. Με τη φυσική διαδικασία του μεταβολισμού μειώνεται η παραγωγή λιποκυττάρων και διορθώνονται τα προβλήματα στα σημεία όπου έχουμε την πιο συχνή συσσώρευση λίπους, δηλαδή στην κοιλιά, στη μέση, στην περιφέρεια, στα κάτω άκρα.

Με την αερόβια άσκηση με την οποία ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνεται η εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους. Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) «κατευθύνει» την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία και επηρεάζει το δέρμα με μια τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα.

Πιο απλά, ο θάλαμος μέσα στον οποίο περπατάς δημιουργεί επιπλέον αντίσταση, μυϊκές ομάδες όπως οι γλουτοί αναγκάζονται να δουλέψουν σε μεγαλύτερο βαθμό με αποτέλεσμα την τόνωσή τους, το αδυνάτισμα και τα πιο άμεσα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα, η αιματική ροή αυξάνεται και αυτό βοηθά στη σύσφιξη και στην στοχευμένη σε προβληματικά σημεία απώλεια λίπους.

Τί είναι η υποπίεση ή αλλιώς vacu;

Είναι η απολύτως ασφαλής πίεση που ασκεί το μηχάνημα στο σώμα μας από τη μέση και κάτω με αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος σε περιοχές που δεν αιματώνονται και συνήθως είναι οι προβληματικές περιοχές, όπως οι γλουτοί, οι μηροί και η κοιλιά. Η υποπίεση αντλεί το αίμα από τους μυς προς την επιδερμίδα, αναγκάζοντάς το να εισχωρήσει στον λιπώδη ιστό διαταράσσοντας με αυτόν τον τρόπο την συνοχή και την δομή του. Επιτυγχάνουμε λοιπόν τα μέγιστα αποτελέσματα από την προσπάθειά μας καθώς το αίμα οδηγείται στις περιοχές που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ας μην ξεχνάμε ότι το λεμφικό σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Η δυσλειτουργία του συστήματος αυτού οδηγεί σε ανεπαρκή κυκλοφορία αίματος και σε συσσώρευση κατάλοιπων μέσα στο σώμα μας σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η κυτταρίτιδα και τα “ψωμάκια”, το τοπικό πάχος δηλαδή. Η επιφανειακή θέση του λεμφικού συστήματος και οι λείες μυϊκές ίνες που διαθέτει, προϋποθέτουν την ύπαρξη εξωτερικού ερεθίσματος για την επαναδραστηριοποίησή του. Κάτι τέτοιο είναι δυνατό να επιτευχθεί μόνο με την αρνητική πίεση (υποπίεση), καθώς το δέρμα είναι ο ιστός που διαθέτει την απαιτούμενη ελαστικότητα και άρα είναι ικανό να δημιουργήσει ταλάντευση με συνέπεια τον ερεθισμό των λείων μυών, έχοντας ως αποτέλεσμα τη κίνηση της λέμφου.

Η άσκηση μέσα στο Vaculife γίνεται περισσότερο ενεργοβόρα λόγω της υποπίεσης και αυτό έχει ως συνέπεια την κατανάλωση έως και 40% περισσότερων θερμίδων συγκριτικά με έναν απλό διάδρομο.

Τα αποτελέσματα του Vaculife δεν είναι μόνο αισθητικά αλλά και λειτουργικά, αφού η ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος προκαλεί και κακή φυσική κατάσταση, αργή επούλωση από τραυματισμούς και ανεπαρκή μυϊκή σύσφιξη, τουλάχιστον στις συγκεκριμένες περιοχές.

Συνθήκες υποπίεσης

Η υποπίεση προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Αυξάνει την αντίσταση στην κίνηση και παράλληλα διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου. Έτσι, η αερόβια δραστηριότητα, λόγω των συνθηκών υποπίεσης, μας αναγκάζει να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς όμως την υποπίεση ή για την ακρίβεια, όπως έχουν δείξει οι μελέτες, χωρίς τη συγκεκριμένη υποπίεση του Vaculife.

 

Υπέρυθρη ακτινοβολία

Η υπέρυθρη ενέργεια είναι μέρος του εύρους των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων που είναι απολύτως απαραίτητες για το μεταβολισμό και την ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Είναι μέρος του φάσματος του ηλιακού φωτός, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι καταστρεπτικές για το δέρμα UV ακτίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η NASA χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο ενέργειας στο διάστημα. Είναι επίσης ενέργεια δόνησης, παρόμοια με του ανθρώπινου σώματος. Αυτός είναι και ο λόγος που διαπερνάει το δέρμα.

Το Υπέρυθρο φως αρχίζει ακριβώς κάτω από το ορατό φάσμα φωτός. Έχει ένα εύρος μήκους κύματος, ακριβώς όπως το ορατό φως έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από το κόκκινο έως το βιολετί.

Το 70% της θερμότητας της Γης προέρχεται από το Υπέρυθρο φως του ήλιου και το υπόλοιπο 30% προέρχεται από το ορατό φως. Γίνεται επομένως κατανοητό ότι ένας καλός συνδυασμός του ορατού φωτός και των υπέρυθρων ακτίνων προσφέρει τα περισσότερα οφέλη σε ηλεκτρομαγνητική θέρμανση των αντικειμένων που απορροφούν τις υπέρυθρες ακτίνες, όπως το ανθρώπινο σώμα.

Άλλες μορφές θερμότητας όπως η φωτιά, οι κεραμικές θερμάστρες κ.λ.π., θερμαίνουν το σώμα με τη θέρμανση του περιβάλλοντος αέρα, ο οποίος αγγίζει το άτομο και δεν διαπερνά βαθιά στο σώμα. Η Υπέρυθρη θερμότητα διαπερνά το δέρμα και είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Ορισμένα υπέρυθρα μήκη κύματος επίσης αλληλεπιδρούν με τα ζώντα κύτταρα αυξάνοντας τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας και προκαλούν κάψιμο περισσότερων θερμίδων. Και αυτό ακριβώς κάνει το Vaculife.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ…

H διαφορά της μεθόδου σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη άσκηση αερόβιου τύπου χωρίς την υποπίεση ή σε σύγκριση με μηχάνημα που εφαρμόζει μόνο την υποπίεση, είναι ότι τα ευεργετικά οφέλη από την αποσυμφόρηση και τελικά την ενίσχυση του λεμφικού συστήματος, που πετυχαίνει κάποιος με το Vaculife, το βιοχημικό περιβάλλον του οργανισμού μας τα αντιμετωπίζει με το να κινητοποιεί λιπαρά οξέα στην κυκλοφορία του αίματος από τις ίδιες του τις λιποαποθήκες. Δημιουργεί δηλαδή στον οργανισμό τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται ώστε ως «καύσιμο» να χρησιμοποιηθεί το αποθηκευμένο λίπος. Και για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται κίνηση, δηλαδή περπάτημα. Τέλος, η υποπίεση με το μοναδικό τρόπο που εφαρμόζεται, προσφέρει διπλό συγκριτικό αποτέλεσμα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μια αυξάνει την αντίσταση στην κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κατά 30%-40% και από την άλλη διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου.

Όπως προείπαμε το Vaculife χρησιμοποιεί συνθήκες αρνητικής πίεσης και υπέρυθρες για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί!

To Vaculife με τις συνθήκες υποπίεσης, αλλά και τις υπέρυθρες είναι εδώ για να προσφέρει την επίπεδη κοιλιά που επιθυμούμε, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, την απαλλαγή από τα ενοχλητικά «ψωμάκια», άμεσα. Οι συνεδρίες Vaculife αυξάνουν το μεταβολικό ρυθμό, ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα και ενισχύουν την καλή αιματική ροή με αποτέλεσμα να αφαιρούνται πόντοι, προσφέροντας μια μοναδική γλυπτική στο σώμα μας!

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


Extra Δώρο: 1 full time δοκιμαστική συνεδρία σε μια από τις θεραπείες Vaculife, Slim Roll, Πρεσσοθεραπεία, EMS Sculpting Pro III ή έκπτωση -20% στην 1η συνεδρία Κρυοσάουνας ή τοπικής Κρυοθεραπείας ή Κρυοθεραπείας προσώπου!


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας προσφοράς


Τηλέφωνο: 211 4184055

Κινητό: 6976 695289

Πάρτε την προσφορά